Project Description

ERGOS III 25 – 30 TA4

Ergos utjelovljuje napredno tehnološko umijeće, te osigurava djelotvornost u svim radnim uvjetima. Svaka se komponenta dobro preispituje kako bi se postigao odgovarajući proizvod. Motorizacija, električne kontrole i način podizanja, pridržavaju se najviših kvalitativnih standarda kako bi se pridodala prava vrijednost ovoj “obitelji” proizvoda. “Osjećaj obitelji” (family feeling) koji nailazimo u cijelom proizvodnom programu Ergos-a, rezultat je pažljive projekcije koja je pridonjela ergonomiji naših viličara trgovačke vrijednosti prvog reda. Duboka analiza djelovanja i položaja korisnika dale su podatke i inovativne činjenice za poboljšanje odnosa “čovjek – viličar” i radnog procesa. Zbog svega navedenog u stanju smo ponuditi stroj koji se uklapa u različite radne stvarnosti.

Postolje

Postolje koje je iz jednog djela osigurava vrhunsku stabilnost i najbolji mehanički otpor u svim vučnim situacijama i slaganjima, održavajući ostatak dometa visokim, pa čak i do maksimalne visine. Odio za bateriju je pristupačan, običnim dizanjem držača sjedalice, pojednostavljuju se dnevne radnje, te one povremene punjenja i kontrole.

Mjesto vožnje

Rezultat pažljive ergonomske studije koja objedinjuje zahtjeve operativne udobnosti do modernog industrijskog dizajna. Svaki dio komande je pristupačan, te garantira preciznost i proizvodnost krajnje učinkovitosti: – sjedalica udobna, elastična sa dosta prilagodbi – kormilo koje se može dubinski regulirati – pedala za oslon koja se ne skliže – LCD prikaz koji vizualizira potrebne obavijesti za pokretanje, pokazivač kočnice za parkiranje, upozorenja (položaj gomile, pokazivač pothlađenja kontrolora, pothlađenje motora, upozorenje baterija) pokazivač sati, tahimetar, indikator “on” ograničivača brzine, indikator razine S.P.E., pokazivač napunjenosti baterije, mjenjač S.P.E. limitator brzine.

Vuča

Vučni motori AC u stanju su zadovoljiti najtežim zahtjevima, budući da raspolažu dovoljnom snagom, jer brzina promjene mjesta točno ovisi o položaju akceleratora.

Hidraulične funkcije

Motor za podizanje je snažan i tih kako bi osigurao najbolje izvedbe. Sve hidraulične funkcije vođene su mikroprocesorom i dozvoljavanju operateru da sigurno upravlja teretom.

Podupirači (teleskopi)

Postojeći su podupirači obavijeni vanjskim profilom kako bi se osigurala čvrstoća na savijanje i pregibanje, a ujedno omogućila i dobra vidljivost. Imaju slijedeće osebine: – duplex i triplex s ukupnim slobodnim dizanjem od 3.300 do 6.000 mm – kočioni sistem na cilindrima za linearno podizanje, bez protuudaraca, što teretu osigurava stabilnost – bočno podizanje kako bi se izbjeglo napredovanje težišta i održala odlična nosivost ostataka na svim visinama podizanja.

Električno postrojenje

Ergos proizvodi opremljeni su sistemom povrata energije, što se postiže: – puštanjem pedale za ubrzanje – preokretom u smjeru – pritiskom na kočnicu Takve kontrole nadziru sve funkcije stroja i dozvoljavaju beskrajne regulacije kako bi se poboljšao učinak stroja, prilagodilo ga se vrsti posla koji treba obaviti. Svi se ti parametri vuče, kočenja i hidrauličkih funkcija, mogu elektronički regulirati, a na zahtjev korisnika

Kočnice

Neovisni sistemi kočenja na cijeloj proizvodnoj liniji: – električno kočenje s povratom energije u obratnom smjeru – električno kočenje s povratom energije, popuštanjem pedale za ubrzavanje – ručno kočenje za stajanje sa zabranom vuče – hidraulično kočenje na kotačima težišta (pogona)

Kormilo – upravljač

Servo upravljač na hidrauličku komandu za sigurnu i preciznu vožnju, koji odgovara na svako ubrzanje i garantira stalnu kontrolu vozila, upravljač se može podesiti prema visini što pridonosi ugodnosti i jedinstvenom upravljanju.

Oprema prema izboru i na raspolaganju:
– mini volani (vrh prsta) smješteni
na ručnom naslonu sjedala
– dodatna hidraulična funkcija
– svjetlo za hod unatrag
– poluga za hod unatrag
– rotirajuće svjetlo
– radna svjetla
– prednje staklo s brisačem
– stražnje staklo s brisačem
– kabina u PVC-u
– kabina u metalu
– gumeni djelovi bez oznake
– izvedba za slana područja
– izvedba za frigo-komore
– zaštita IP55
– izvedba za tropske predjele
40°C
– zaštitna mreža za glomazne
terete

Kontaktirajte nas: