OMG viličari

Tvrtka OMG S.p.A., 46023 – GONZAGA ( MN ) Italy, utemeljena je 1968. godine kao tvornica specijalizirana za proizvodnju građevinskih strojeva. U periodu od samo 10 godina prerasla je u industrijskog magnata specijaliziranog za građevinsku mehanizaciju.

1982. godine započinje s proizvodnjom opsežne kolekcije električnih skladišnih viličara s ručnim upravljanjem, pod nazivom OMG viličari, s ciljem postupnog širenja trgovačke, savjetodavne i servisne mreže te se uzdižu iz lokalnog konteksta u globalne dimenzije.

Međutim, zahvaljujući zahtjevima kupaca, sada je razvila kolekciju plinskih i dieselskih viličara.

Na raspolaganju je 18 modela s kapacitetom dizanja u rasponu od 800 – 7.000 kg. Također svaki model može biti konfiguriran na način da odgovara potrebama i specifičnim zahtjevima kupaca. Međutim, koji god model izaberete možete biti sigurni da ovi viličari omogućuju izvanrednu udobnost i učinkovitost.

Godine iskustva u proizvodnji opreme na ovom području, dizajn viličara koji je dostigao sami vrh industrijskog izazova i proaktivan pristup razvitku proizvodnje omogućili su da OMG postane sinonim kvalitete i dobrog izvršenja posla.

Kontaktirajte nas: 

OMG viličari