Industrijska sredstva za čišćenje ruku – DREUMEX

Čiste, zdrave i njegovane ruke

Industrijska sredstva za čišćenje ruku DREUMEX proizvod je svjetski poznatog nizozemskog poduzeća DREUMEX koje proizvodi najkvalitetnije proizvode koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva i opsežnih istraživanja.

DREUMEX u svjetskim razmjerima

Poduzeće DREUMEX, proizvođač proizvoda za čišćenje i njegu ruku, na tržištu je prisutno već 40 godina tijekom kojih se je razvilo u jedno od vodećih europskih ponuđača na tom području. Spajanjem znanja i iskustava poduzeće je razvilo cjelovitu paletu visokokvalitetnih i suvremenih proizvoda koje štite, čiste i njeguju ruke. Cjelovita ponuda nudi vam rješenje u svakoj fazi posla tako da ruke i nakon okončanog posla ostaju čiste, njegovane i zdrave.

Svi DREUMEX-ovi proizvodi su dermatološki testirani i ispitani, ne sadrže masnoće životinjskog porijekla, biološki su razgradivi te za okoliš prihvatljivi. Svi DREUMEX – ovi proizvodi za čišćenje i njegu ruku proizvedeni su u skladu sa strogim zahtjevima ISO 9001.

Pozivamo Vas da se pridružite zadovoljnim korisnicima proizvoda DREUMEX te da se time pobrinete za svoje zdravlje i čisti okoliš.

S veseljem ćemo Vam dati dodatne informacije te se odazvati Vašem pozivu da Vam i u praksi predstavimo učinkovitost proizvoda DREUMEX.

Nakon napornog radnog dana očistite i njegujte svoje ruke sa proizvodima DREUMEX.

Kontaktirajte nas: